Wednesday, July 14, 2010

ape crite bro??


...hoi..assalamualaikum...
ape cerite bro??ahahahaha...jarang2 berkesempatan menulis disini..hmm...ntah laa..nak cakap bz sgt tu xde lah...tp bz jugak lah..

akhir2 ini ujian dr Dia sgt menggugah jiwa...demam dan beberapa kesakitan lain melanda...kaki yg di gigit semut hutan sewaktu shoot outdoor wedding aritu masih belum ok...demam dah kebah..ulser datang menyerang...dan semlm aku rebah...

sgt sakit semlm...hingga rase nk tercabut rahang aku menahan kesakitan...x pernah sehebat itu kesakitan akibat ulser...akhir nya aku tidur begitu shj tanpa sempat menyiapkan lambakan album2 perkahwinan customer...semua nye sudah delay seminggu lebih..huh...sabar je laaa....

hidup di kl ni..kalo boleh..setiap saat aku nk buat duit...setiap kerja yg mampu di lakukan aku sebat...buat editing utk cover cd band tempatan...ambil upah buat album custom rakan2...buat dreadlock..mcm2 aku buat...tp..akhirnya semua itu memerangkap diri sendiri lebih2 lagi bila tuhan tarik nikmat kesihatan yg di anugerahkan Nya...

itu ujian..harap2 aku cepat sembuh dan terus bekerja lagi...semalam..dlm kesakitan yg amat sgt...aku berjaya juga push utk siapkan sebijik album custom 30pages..cuma yg tinggal album si pa'eh...kekurangan idea akibat kekurangan gambar yg di beri..aku agak slow dlm membuat kerja tersebut...album zul dan nora lansung tidak terusik lagi...

gambar2 band tempatan yg aku sebut...masih juga kaku di dlm folder laptop aku ni...harap2...ulser ni cepat berlalu...x sangka ulser ini memberi kan tekanan yg hebat dlm aku membuat kerja...(tp x sehebat waktu demam aritu..lansung xleh ngadap photoshop)...


minggu ni...insyallah aku ke bagan datoh pula utk shoot majlis bertandang seorang customer...insyallah...harapan aku..semua kerja2 editing album siap sebelum jumaat ni..insyallah...

dan aku nampak...kerjaya sebagai jurufoto perkahwinan adalah kerjaya yg paling ngam buat aku...dan aku sgt bergembira menjalankan tugas tersebut...ya Allah...terima kasih atas limpahan rezeki yg Ngkau berikan...

1 comment:

  1. Moga cepat sembuh dan moga murah rezeki yah Apix.
    n_n

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...